torstai 19. huhtikuuta 2018

Mihin Suomi oikeastaan on menossa?Sitä voisi kuvitella, että maailman muuttuessa ja kehittyessä ollaan menossa parempaa ja paremmin toimivaa yhteiskuntaa kohti, tulevaisuutta. Jokin Suomessa on tappanut tulevaisuuden ja asiat ovat menossa koko ajan vain pahempaan suuntaan. Ehkä syynä on pääministeri Sipilän ja hallituksen tapa hoitaa asioita ts. valehdella ja vääristellä niitä. 

Kun opetusalalla, terveydenhuollossa, poliisissa jne näännyksiin asti pienellä palkalla puurtajat harkitsevat irtisanoutumista ja alan vaihtoa, sen pitäisi olla hälytysmerkki, mutta Sipilä on kuin hypnotisoitu toteemi, joka jauhaa arjesta ulkona olevaa epätodellista mantraansa. Meillähän on kaikki päin helvettiä; Etelän kouluissa alkaa olla jo pelkkää kaaosta, terveydenhuolto kaatumassa ja poliiseja ei riitä kaikkialle, mikä rikkoo perustuslain kirjainta ja henkeä. 

Eihän tämä voi olla työnteon tarkoitus, että työntekijä näännytetään taakkansa alle. Kestämätön ajatus, että jostain saadaan työvoimaa tilalle, siis osaavaa, koulutettua työvoimaa, esim. vanhustenhoitoon ja päiväkoteihin, jos henkilökunta lähtee. Eikä monesta paikasta tarvitse kuin yhden tai kahden lähteä, niin menetys on korvaamaton. Sote ei tule ratkaisemaan vanhuksien asioita. Päinvastoin, se toimii hautausurakoitsijana heille. Kun terveydenhuolto yksityistetään, sama voittojen saalistamisen asiakkaan kustannuksella alkaa, kun muuallakin on käytäntö.


Nykyinen Suomi on pelkkä taikurin luoma illuusio, joka tulee romahtamaan hyvin pian. Temppu ja miten se tehtiin, paljastuu vääjäämättömästi yleisölle. Huijaus.

Linkki:Tutkija yksin koteihinsa kuolevista vanhuksista: ”Vaara on, että tulee lisää” - Pohjoismaista kotihoito Suomessa on kiristynyt äärirajoille


Muinoin joissain intiaaniheimoissa oli tapana, että kun vanhuksen aika tuli, hän saattoi hiipiä yöllä ulos tiipiistään erämaahan ja kuolla sinne. Suomi on intiaaniheimoja kehittyneempi. Vanhuksen ei tarvitse vaivautua hiipimään minnekään. Hän voi kuolla kotiinsa. 

Yrittäjät: Perustuslaki ei ole meille sopiva. Siispä muutetaan sitä.

Perustuslaki on laadittu länsimaisen vapaan demokratian kivijalaksi turvaamaan yksityisen kansalaisen edut ja turvallisuus. Työvoimapalveluistakin näyttää tulevan pelkkä saalistus- ja voitontekokanava yksityisille yrittäjille. Voisi kuvitella, että työnhakija on siinä kuvioissa vain välttämätön paha. Aivan sama, miten massaa pyöritellään, kunhan pyöritellään, siitä se voitto muodostuu...Irvokkaalta tuntuu, että yksityinen yrittäjä voi päättää työttömän kohtalosta, toimeentulosta ja esim. karensseista. Hommasta menee täysin luottamus ja uskottavuus.