sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Poikkeuksellisen vastenmielinen ja suunnitelmallinen seksuaalirikossarja ja poikkeuksellisen montaa oululaista nuorta tyttöä koskeva



Pitäisin kyllä Oulun tapausta ja uhrimäärää harvinaisen poikkeuksellisena, koska se on äärimmäisen vastenmielinen, suunniteltu ja koskee useampaa oululaista nuorta tyttöä samoihin aikoihin. Rikoksentekijöitä on useita ja he ovat toimineet suunnitellusti yhdessä. Lisäksi ilmiö koskee ilmeisesti koko Suomea. Ei nämä rikoksen poistu yleistämällä, vertailemalla, vetoamalla tilastoihin ja toteamalla, että raiskaahan suomalainenkin.
Tyypillistä Sipilän ylimielisyyttä, eihän häntä kiinnosta muutenkaan kansalaisten hyvinvointi, turvallisuus ja toimeentulo. Mies on vielä osoittautunut äärimmäisen huonoksi pääministeriksi, joka oli henkilökohtaisesti edistämässä turvapaikkakatastrofia lupaamalla oman kotinsa turvapaikanhakijoille. Ilosanomaa kuulutettiin yli Lähi-idän. Tyhjä lupaus osoittautui karvaaksi petttymyksesi, monelle rehelliselle turvapaikanhakijalle. Luvattua maata ei ollutkaan.
Harkitsemattoman lausunnon johdosta anteeksipyyntöä tai eropyyntöä Sipilältä ei ole kuulunut.
Kirvelevä vaalitappio tulee olemaan näinkin vallanhimoiselle miehelle katkera pettymys. Vaalistudion naamanilme on suorastaan pakko nähdä.
Monen perheen elämä on hajalla, mutta mitä pääministeri siitä oikein välittää. Ei mitään.

Pääministeri Sipilä ei pidä Oulun raiskausvyyhdin uhrimäärää poikkeuksellisena - ”Suomessa tehdään viisi lapsiin kohdistuvaa seksuaalirikosta joka päivä - ja sekin on liikaa”