maanantai 14. tammikuuta 2019

Luottamus hallituksen toimiin on mennyt

Tutkinnassa on satoja alaikäisiin kohdistuvia seksuaalirikosepäilyjä – noin neljännessä tapauksista epäiltynä ulkomaalaistaustainen Ministeri Kai Mykkäsen mukaan alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista ei ole juuri puhuttu. LK 13.01.2019. 

Niin, eihän tämä Oulun tapahtumien vesitysyritys ja valkopesu poista kuitenkaan Oulun poikkeuksellisen vastenmielisen ja suunnitellun turvapaikanhakijoiden suorittamaa seksuaalirikossarjaa. Turvapaikanhakijoiden tekemät raiskaukset ja seksuaalirikokset eivät maasta katoa tilastoja esittelemälläLapin Kansan parhaiden perinteiden mukaan juttu on maksumuurin takana, mutta tuossahan se pääasia oikeastaan onkin. On lähes liikuttavaa, että turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia selittäessä ryhdytään vetoamaan tilastoihin. Kukaan ei tiedä näiden rikosten luonteesta ja siitä päättyykö tutkinta edes syytteeseen ja onko ilmoitus aiheellinen vähän samaan tapaan kuin kukaan ei tiedä hallituksen tempputyöllistämien työttömien työn laatua ja palkan määrää... Pääministeri voisi periaatteessa esittää hallituksen eropyynnön, koska sen on onnistunut ajaa maa tähän turvattomuuden ja epätietoisuuden tilaan. Sisäministeri huolehtii kansalaisten turvallisuudesta vetoamalla tilastoihin. 


Luulen, että hallitus lanseeraa lähiaikoina jonkin sumutusoperaation, jotta huomio asiasta saadaan pois ennen vaaleja. Yksi voisi olla vaikkapa asumistuen tuntuva leikkaus tai poistaminen. Huuto alkaa ja muut asiat peittyvät huudon alle. Kansan huomio kääntyy leikkauksiin. Hallituspuolueet kamppailevat epätoivoisesti, että turvapaikka- ja maahanmuuttoteemalla ei mennä vaaleihin. Nyt voidaan myös lupailla vaikka 1000 poliisia lisää ja vaalien jälkeen puheet perutaan. Kun luottamus hallitukseen on mennyt, se on mennyt.

Vaaleissa on vain kaksi vaihtoehtoa; ryhtyä korjaamaan syntynyttä tilannetta tai ryhtyä pahentamaan sitä.