tiistai 17. huhtikuuta 2018

Kaikenkattava kauneus ( David Frankel, 2016 )

Will Smithin näyttelijäntaidoista en koskaan oikein ole tullut vakuuttuneeksi enkä tullut nytkään. Olihan tässä hetkensä, mutta joulun olisi ensimmäiseksi voinut riisua tarinasta, kun näistä keitoksista tulee aina mieleen pakollinen " joulun ihme " . Ja aralla aiheellakin vielä patsasteltiin, oman lapsen kuolemalla.

Hemmetin hyviä näyttelijöitä; Kate Winslet, Keira Knightley, Helen Mirren ja Edward Norton, mutta hyvän alun jälkeen homma lähti jotenkin menemään pieleen, ei sytyttänyt ja kun on yhden joulun ihmeen nähnyt, Frank Capran Ihmeellinen on elämä vuodelta 1949, ei toista kaipaa.

Tulipahan yksi Kate Winslet -elokuva katsottua. Ei tämä nyt silti ihan huono ollut, mutta laskelmoitua siirappia kaipa Oscarit mielessä...

Hyvää näyttelemistä kuitenkin, varsinkin Helen Mirreniltä. Kate Winslet ja Keira Knightley osaavat myös nämä, ehkä hieman välipalajutut vetää vaikka unissaan...

Jutun ydin: Menestynyt newyorkilainen mainostoimiston johtaja vetäytyy täysin omiin oloihinsa kohdattuaan valtavan henkilökohtaisen tragedian. Tilanteesta huolestuneet ystävät yrittävät epätoivoisesti saada häneen yhteyttä, mutta mies etsii vastauksia universumilta kirjoittamalla kirjeitä Rakkaudelle, Ajalle ja Kuolemalle. Vasta kun hän alkaa saada kirjeisiinsä odottamattomia henkilökohtaisia vastauksia, hän alkaa ymmärtää, kuinka nämä kolme asiaa nivoutuvat toisiinsa ihmisen elämässä, ja kuinka raskaimpaankin menetykseen voi kätkeytyä pisara kauneutta.

Kaikenkattava kauneus ( David Frankel, 2016 )

3/5