maanantai 15. huhtikuuta 2019

Vaali-illan mietteitä



SDP on junttapuolue, banaanitasavaltainen vasemmistopuolue, joka oli vahvimmillaan despootti Lipposen dynastian valtakaudella. Nyt sen asema on heikko ja vahvana johtajana ei Rinnettäkään voi pitää. SDP:n machiavellistit hallitsevat kyllä politiikan likaisen pelin. Toveria puukotetaan heti vaikka muovisella kahvilusikalla selkään, kun tämä kääntää selkänsä. Salissa jos erimielinen pää nousee esittämään puheenvuoroa, sirppi heilahtaa ja pää lentää. Jotenkin SDP:n " vaalivoitto " maistuu tappiolta Suomelle, mm. puolustuskyvylle ja taloudelle.

Ei paljon innosta Rinnettä kuunnella seuraavat neljä vuotta.

Paljon sellaisia nimiä, jotka äärivasemmiston kanssa ovat valmiita Kiinan kaltaiseen kulttuurivallankumoukseen. Onneksi demokratian vessanpytty toimii...Modig, Aalto ja Yanar joutivatkin mennä...
  
Jutta Urpilainen herää lakanat kosteina märistä unistaan, joissa kantaa rahasäkkiä EU:lle turvapaikka-asioihin Rinteen hallituksen valtiovarainministerinä.
Aivan aluksi haluan kiittää...


Huonoin kepulainen teatteriesitys sataan vuoteen. Palturinpuhuja SIpilälle tuli seinä eteen, jonka nimi on demokratia ja perustuslaki.

Joka ilta kun lamppu sammuu ja saapuu oikea yö...Sininen uni loppui. Pääsi näkemästä yli-innokasta Lindströmiä, joka touhussaan oli käärinyt paitansa hihat työttömiä jahdatessaan hien helmeillessä otsalla.

Timo Soini putsasi Siniset ja nauraa nyt makeasti hillon tihkuessa suupielestä.

ooo


Ei riittänyt naistuomarilla kantti hyväksyä Suomen selkeää maalia, voittomaalia, lajin mahtimaa USA:ta vastaan. Ilmeisesti joillekin oli liikaa, että lajin molemmat mahtimaat olisivat hävinneet Suomelle. 

Skandaali ja fiasko!


Rankkareissa USA oli omaa luokkaansa. Suomalaiset kädettömiä. Tilanne oli henkisesti liian kova epäoikeudenmukaisen maalin hylkäämisen jälkeen.


Upea turnaus Suomen naisilta.

Sääli, että hyvän finaalin lopusta tuli farssi.

Jenkkipelaajia ei voi syyttää. He tekivät jäällä parhaansa.