keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Volgan lauttureita


Linkki: HS: Jokainen suomalainen pisteytetään ja hinnoitellaan sote-uudistuksessa – perusteina koulutus, ikä, perhesuhteet...


Tulee natsien touhut mieleen. En tiedä, mikä suomalaisia vaivaa; ovatko he tyhmyydessään vain " pitkämielisiä " vai geeneissä orjan sielu. Ei tällainen ihmisoikeusrikos enää voi yksinkertaisesti mennä läpi, että ihmisiä ryhdytään pisteyttämään ja luokittelemaan. Ei ole oikein, että Suomesta ollaan tekemässä keskitysleiriä, johon komendantteja tuntuu hallituksesta löytyvän ja ilmaistyöorjien resurssipankkia. Suomalainen on skitsofreniassaan kääntänyt valittamisen häpeäksi. Valittaminen ja kritiikki on vapaassa demokratiassa kansalaisen oikeus ja velvollisuus. On käytettävä yhtä härskiä kieltä kuin hallitus toimet ovat. Kaipa hallitus on käyttänyt Stasi-asiantuntijoita ja tiitislistalaisia konsultteina asiassa. 

Netistä poimittua: Miten tässä "isoveli valvoo" -järjestelmässä aiotaan toteuttaa kiristyvää EU:n tietosuoja-asetusta, jonka mukaan ihmisellä on oikeus saada tietää mihin hänen tietojaan rekistereistä käytetään ja millaisia tietoja hänestä on kirjattu? Jos jokaiselle ihmiselle lasketaan henkilökohtainen riski "sosioekonomisten tekijöiden" perusteella, on yksilöllä oltava mahdollisuus tarkistaa sen perustana käytetyt tiedot ja tarvittaessa oikaista niitä. 

Tämä hallitus pitäisi Suomen edun kannalta saada nurin jo tänään.

Sipilän lautturit