keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Kesää on vielä jäljellä...

Vilvoittelua eilen palatessa, lämmin oli paikoilla 24 - 27 astetta. Liikkeessä ei niin tuntunut, mutta auta armias, jos piti pysähtyä. Pullinpuolen uimarannan kautta pois, se oli väkeä pullollaan ja ilma siellä kuin pätsissä. En tajua noita auringonpalvoja-neymareita, jotka kierivät hymyillen ( Neymar itki aina ) ilosta nurmikolla tai hiekalla, no lapset ymmärrän, mutta en aikuisia.


Pieneksi kutistuu Rovaniemenkin jokivarren paikat omille asukkaille. Kaupungin asukkaista välittäminen mm. lähiöt, on kutistunut aika minimaaliseksi. Bisneksen teko ja rakentaminen on trendi nykyisin kaupungissa. Muuten tämä Lammassaaren edustalla Salmenojalla oleva niemeke, jossa oli muistaakseni purjehdusseuran talo  ja talviuintipaikka joskus, tarvitsisi taas yhden lehtijutun, jotta yrittäjä kävi siirtämässä pari kauhallista hiekkaa paikalla. Ei tunnu oikein etenevän.


Toinen tuntuu olevan tämä " saunamajurien " viritelmä Ounaskosken rautatiesillan kupeessa, vanha, punainen talo. Kaupungin ilmainen raha tuntuisi kelpaavan silti...nythän siinä möyrii melkoinen työmaa, sillan peruskorjaus, Ounasvaaran tien korjaus, lämpöputkia jne...


Ja taas meni yksi kesä.