maanantai 23. huhtikuuta 2018

Liike Nyt -ämpäreitä!


Eduskuntaan äänestäjien äänillä valittu takinkääntäjä, loikkari ja vetäytyjä on aina petturi. Hän pettää äänestäjänsä. Äänestäjät ymmärtävät esim. henkilökohtaiset syyt, ikävät tapahtumat ja terveydellisen tilanteen, eivät juuri muuta.  Kysymys on uskottavuudesta ja luotettavuudesta. Kansanedustajan työ on äänestäjiltä saatu neljän vuoden virka ja työ, josta saa hyvät palkan ja edut ja joka vaatii hieman pitkänjänteisyyttä ja yhteistyöhenkeä.

Ehkäpä Hjallis, Jungner ja kumppanitkin nähdään pian jakamassa ilmaisia Liike Nyt -ämpäreitä. Ilmaisten ämpäreiden jako saa suomalaiset liikkeelle ja sen hetkinen suosio on korkea.

Kysymys on kuitenkin luottamuksesta ja uskottavuudesta.

Itse luotan enemmän heihin, jotka niitä päätöksiä tekevät. 

Kun Harkimoa kuunteli viime lauantaina Ylen Ykkösaamussa, hämmästelin, että fiksuna pitämäni kaveri puhui niin ympäripyöreitä ja tyhjää, kuten Jungnerkin. Muutos, muutos...

Kuka luottaa Sinisiin? Se nähdään ensi vaaleissa. Tuskin kukaan. Puolue luultavasti katoaa kokonaan. Ehkäpä Hjallis halusi pois Sipilän kaaosmaisesta hallituksesta, josta tuntuu olevan pelkkää vahinkoa Suomelle ja sen asukkaille, varsinkin heikompiosaisille.

Eduskunnan työtavoissa voi olla kehittämisen varaa, kansalaisten kuulemisessa ja keskustelussa, mutta niiden muutoksien pitää lähteä eduskunnasta itsestään. Hjalliksen ja Jungnerin " muutos " ei mitään muuta.

Paitsi ne ilmaiset ämpärit.